Travel Report

Kotorri, bukuria e nje qyteti mesjetar.

Kotorri, bukuria e nje qyteti mesjetar.

Arratisje drejt relaksit dhe qetesise, Bled… Slloveni.

Arratisje drejt relaksit dhe qetesise, Bled… Slloveni.

Qyteti i Kotorrit ka një traditë të pasur kulturore dhe eshte një nga komplekset më të mira mesjetare.

Kotorri është një qytet në Malin ...

Klasifikimi muzikor Italian

Klasifikimi muzikor Italian

      Këtë fundjavë do të sjellim 5 këngët më të bukura në toplistën italiane. Dhe klasifikimi hapet...


Rikthehet Anastacia! Më 30 tetor live në Firence

Rikthehet Anastacia! Më 30 tetor live në...

      “Resurrection”, kështu quhet albumi i ri, rikthyes i këngëtares Anastacia! Pas shumë...

David Guetta feat. Sam Martin

David Guetta feat. Sam Martin

      Kete jave , është prezantuar nje super-këngw Dangerous në të cilën David...